Anasayfa    |    İletişim
2014-2015 dönemi erken kayıt avantajlarından yararlanmak isteyen 9. sınıfa kayıt yaptıracak öğrencileri okulumuza bekliyoruz.
10. Sınıfa kontenjan dahilinde öğrenci alınacaktır.

1986 yılında, özel eğitim ve eğitim danışmanlığı yapmak üzere deneyimli eğitimciler ve sektör lideri uzmanlardan oluşan kadrosuyla kurulan TUREM Eğitim Kurumları; turizm sektörünün ihtiyaçlarına yönelik, dil bilen, gelecekte sektörde söz sahibi olacak bireyler yetiştirmektedir.

Kurumumuz; Devlet Bakanlığı ile beceri eğitimi, Turizm Bakanlığı ile rehberlik eğitimi, Çalışma Bakanlığı ile de iş garantili mesleki eğitim projeleri uygulamıştır. Ayrıca Dünya Bankası, Birleşmiş Milletler, Unicef, AE Belediyeler Birliği gibi uluslararası kurumlarla eğitim projeleri yürüterek, eğitim standartlarını ve güvenilirliğini kanıtlamıştır.

2012 Yılı Mezunlarımızın Kazandıkları Üniversiteler
  II. Dönem Sınav Tarihleri Çizelgesi